Har du lagt merke til at det er forskjell på når og med hvem du virkelig føler deg god nok?
Go´nok sitt budskap handler om at vi ønsker at alle mennesker skal føle seg god nok som den de er og rett og slett tørre å være seg sjøl.

Vi skrev en blogg for en god stund siden som handlet om jenteklubben enda greiere; altså de som får deg til å IKKE føle deg god nok…, og vi vet at alle har kjent på den følelsen. Nå vil vi sette fokus på å være takknemlig for alt og alle som får deg til å føle deg god nok.

Det kan være verdt å bruke tid på å gjøre litt egen forskning på dette. Vi mener det er forskjell på når vi føler oss god nok som den vi er og når vi ikke gjør det. Legg merke til i hvilke omgivelser du føler deg god nok. Hva ser du rundt deg, hva føler du, hva hører du, hva lukter du, hva gjør du. Hvor er du da? Det kan være mange forskjellige steder du har det slik. Legg også merke til når du ikke føler deg god nok. Hva ser du, hva gjør du, hva hører du, hva skjer og hvordan føles det? Må du være der? Eller kan du velge det bort? Hva kan du eventuelt gjøre annerledes? (omgivelsene kan vel så gjerne være digitale i den tiden vi lever i nå)

Legg så merke til hvem du har rundt deg som får deg til å føle deg god nok som den du er og hvem du bruker tid på som ikke gjør det. Hvordan får disse menneskene deg til å føle deg og hvordan får du andre mennesker til å føle seg? Hva gjør dem med deg og hva gjør du med dem? Kan du velge hvem du vil bruke den verdifulle tiden din med? Hvis du har en person i livet ditt som du egentlig liker godt, men som du til stadighet ikke føler deg god nok med. Kan du fortelle denne personen hvordan han/henne får deg til å føle deg (det kan være ubevisst fra den andre personen)? Kan du gjøre noe annerledes selv? Husk at du ikke kan endre andre enn deg selv, men du kan velge å si hva du føler.

Vi tror alle fortjener og trenger påminnelser fra andre og oss selv om at vi er god nok som den vi er daglig. Samtidig så er det viktig å selv være bevisst på i hvilke omgivelser og med hvem føler jeg meg god nok og bruke mer tid på det enn motsatt. Vi har alltid et valg – vil du helst føle deg god nok som den du er eller ikke – hva velger du?

Vi tror på å inspirere hverandre. Derfor ønsker vi forslag fra deg. Hvilke omgivelser eller med hvem du føler deg god nok som den du er? Tips gjerne i kommentarfeltet på Facebook. Bruk gjerne et bilde for inspirasjon og vær mer i trekningen av et Go´nok armbånd i hvit eller svart. Klikk her for å delta: https://www.facebook.com/1249409088411594/posts/2417077104978114?sfns=mo

Bildetips av omgivelser vi føler oss god nok i og en person vi føler oss god nok med. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.